Fotograf:Dansukker
Fylte sjokoladepannekaker med marinerte jordbær inneholder 135 Kalorier, 15 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Fylte sjokoladepannekaker med marinerte jordbær har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Sikt mel, farin og kakao i en bolle. Pisk inn melken og til slutt egget. Settes i kjøleskapet i 30 minutter.
2. Stek fire pannekaker.
3. Rens jordbærene og skjær dem i skiver. Legg dem i en skål og hell over likøren. Settes i kjøleskapet i noen timer.
Fyllet
1. Smelt smøret i en kasserolle. Tilsett melet og rør godt sammen. Tilsett sukker og fløte. Bland i eggeplommen. Avkjøles.
2. Pisk eggehvitene sammen med vaniljesukkeret til et fast skum. Vendes forsiktig inn i røren. Så langt kan alt forberedes på forhånd.
Før servering setter du ovnen på 175 °C. Smør en langpanne med litt smør. Legg pannekakene oppå. Fordel fyllet på pannekakene. Brett sammen og sett i ovnen i ca. 8 minutter.
Fordel jordbærne på fire tallerkener og løft forsiktig de bakte pannekakene over. Sikt litt melis over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 27041)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-05-08
Oppdatert dato:2020-06-17