Fotograf:Dansukker
Gelé til kjøtt inneholder 210 Kalorier, 53 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Gelé til kjøtt har ingen allergener
Gelé til kjøtt er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 3674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gelé til kjøtt med ingrediensene over!
Kok bær/frukt og vann i en kasserolle med lokket på i ca. 15 minutter. Sil bærene fra saften.
Bland saft og Gelésukker Multi i en kasserolle og la det koke i 1/2-1 minutt. Hell over på varme, godt rengjorte glass.
Gelén kan smakes til med litt frisk chilipepper eller friske urter, f.eks. mynte eller timian. La kryddertilsetningen koke sammen med saften og Gelésukkeret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33193)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-07-30
Oppdatert dato:2017-07-30