Fotograf:Dansukker
Gelé til kjøtt inneholder 210 Kalorier, 53 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Gelé til kjøtt har ingen allergener
Gelé til kjøtt er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gelé til kjøtt med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
210.32
2 061.14
Kcal
Protein
0.05
0.49
gram
Karbohydrat
52.53
514.79
gram
Kostfiber
0.00
0.00
gram
Fett
0.00
0.00
gram
Mettet fett
0.00
0.00
gram
Salt
0.01
0.09
gram
Pris på oppskriften
Kr 1.93
Kr 18.91
Kr
.-
Hele oppskriften veier
980 totalt
980 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
99,9 %
Fremgangsmåte:
Kok bær/frukt og vann i en kasserolle med lokket på i ca. 15 minutter. Sil bærene fra saften.
Bland saft og Gelésukker Multi i en kasserolle og la det koke i 1/2-1 minutt. Hell over på varme, godt rengjorte glass.
Gelén kan smakes til med litt frisk chilipepper eller friske urter, f.eks. mynte eller timian. La kryddertilsetningen koke sammen med saften og Gelésukkeret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33193)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-07-30
Oppdatert dato:2017-07-30
Lesere: 1389 totalt.