Dip med ost og løk:
100 g ferskost, f.eks Tine kremost
4 ss crème fraîche
4 ss melk
3 ss olivenolje
½ stk løk, finhakket
2 ss hakket gressløk
2 ts sitronsaft
salt og pepper
Dip med rødløk:
3 ss sennep
3 ss ketchup
3 ss majones
½ stk rødløk, finhakket
Fremgangsmåte:
Pølsene grilles mens alle 3 dip blandingene blandes i hver sin skål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Gilde
(Intern: 24671)
Tilberedningstid:
20 min
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2008-02-23
Oppdatert dato:2008-02-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.