Fotograf:Rosemarie Pettersen Ventepølser er pølser man legger på grillen for å spise mens man venter på at annen grillmat skal bli ferdig. Vi pleier alltid å legge på noen av disse og her har vi brukt snadderpølser og hjemmelagd coleslaw. Denne coleslawen kan du og bruke som pålegg på brød eller som tilbehør til annen grillmat om det blir noe igjen
Husk at flere butikker har slike tilbud på 3 pakker grillpølser for prisen av 2. Og da kan man prøve seg på chili, italienske, basilianske, bratwurst, frankfurter, ostepølser osv.
Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølser slenges på grillen når den begynner å bli varm sammen med evt større stykker, men før den skikkelige varmen. Se etter dem så ikke de blir svarte.
Når de er ferdige spises de i lompe med coleslaw. På bildet har vi lagt dem lit utover for at det skal se fint ut, men de kan faktisk spises på denne måten da det ofte blir fullt i lompene. Vi har pyntet med løkringer, persille og sitronskiver.
Coleslaw:
Bland revet kål, gulrot, litt purre evt og eple i en stor bolle
Bland sammen alt til dressingen i en annen bolle og rør i øvrige ingredienser. Evt mer salt, pepper eller sukker til smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34100)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2018-06-21
Oppdatert dato:2018-06-21