Tørket reinsdyrribbe deles i serveringsstykker, men ikke slik at de er helt atskilt. Beina træs på en vidjekvist og henges over glørne (bjørkeglo) i bålet. Når kjøttet er passe stekt, tar man det med fingrene og gnager kjøttet av beina. Samisk brød hører med.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18329)
Kategori:
Grillmat Land:
Norge Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Lesere: 7845 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.