Glutenfri fruktpai



Glutenfri fruktpai inneholder 199 Kalorier, 22 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Glutenfri fruktpai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri fruktpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere: 9704 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
125grsmør
0,5dlsukker
3dlsemper glutenfri mix
1stkegg
2sspofiber

Fyll:

3dlvaniljekrem
2stkkiwi
5dljordbær




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri fruktpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier198.732 203.80275.47Kcal
Protein2.4026.613.33gram
Karbohydrat21.83242.0830.26gram
Kostfiber2.0823.072.88gram
Fett10.85120.3215.04gram
Mettet fett6.6173.309.16gram
Salt0.212.370.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.21Kr 57.78Kr 7.22.-
Hele oppskriften veier1 109 totalt1 109 pr porsj139 pr stk gram
Energiprosent fra karbo43,93 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland sammen sukker, pofiber, smør og mix. Tilsett egg og arbeid til en deig. Trkk deigen ut i en paiform ca 28 cm i diameter.

Stek ved 225 grader i ca 15 minutter. La paien kjølne og fyll med vaniljekrem. Pynt med skivede kiwi og jordbær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3647)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-10
Oppdatert dato:2003-03-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.