Glutenfri fruktpai inneholder
199 Kalorier,
22 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Glutenfri fruktpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri fruktpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9704 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri fruktpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 198.73 | 2 203.80 | 275.47 | Kcal |
Protein | 2.40 | 26.61 | 3.33 | gram |
Karbohydrat | 21.83 | 242.08 | 30.26 | gram |
Kostfiber | 2.08 | 23.07 | 2.88 | gram |
Fett | 10.85 | 120.32 | 15.04 | gram |
Mettet fett | 6.61 | 73.30 | 9.16 | gram |
Salt | 0.21 | 2.37 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 57.78 | Kr 7.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 109 totalt | 1 109 pr porsj | 139 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Bland sammen sukker, pofiber, smør og mix. Tilsett egg og arbeid til en deig. Trkk deigen ut i en paiform ca 28 cm i diameter.
Stek ved 225 grader i ca 15 minutter. La paien kjølne og fyll med vaniljekrem. Pynt med skivede kiwi og jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3647)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-10
Oppdatert dato:2003-03-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.