Glutenfri Nordlandslefse inneholder
319 Kalorier,
50 g Karbo,
2 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Glutenfri Nordlandslefse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri Nordlandslefse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
15757 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfri Nordlandslefse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 318.63 | 9 785.96 | Kcal |
Protein | 1.94 | 59.58 | gram |
Karbohydrat | 50.38 | 1 547.30 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 12.15 | 373.16 | gram |
Mettet fett | 2.11 | 64.80 | gram |
Salt | 0.70 | 21.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.66 | Kr 112.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 071 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Pisk egg og farin til eggedosis.
2. Ha smeltet og avkjølt margarin og sirup i eggedosisen.
3. Tilsett litt av melblandingen og deretter kefir med hornsalt.
4. Deretter tilsettes resten av melblandingen som bør være siktet.
5. Knaes ekstra godt, deigen skal ikke være for fast.
6. Sett deigen i kjøleskap i ca. 2-3 timer. Kjevles til lefser.
FYLL:
1. Margarin og melis røres sammen i mikser.
2. Tilsett deretter egg og vaniljesukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22305)
Kategori:
Lefse
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Norge
Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2006-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.