Glutenfri paideig til dessertpaier



Glutenfri paideig til dessertpaier inneholder 396 Kalorier, 49 g Karbo, 2 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Glutenfri paideig til dessertpaier har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri paideig til dessertpaier er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5761 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dlglutenfritt melmix Finax (300 g) alt. Lågproteinmix
2sssukker
150grMargarin
3sskaldt vann




Næringsdeklarasjon for Glutenfri paideig til dessertpaier!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier395.521 716.56Kcal
Protein1.737.51gram
Karbohydrat49.12213.18gram
Kostfiber1.566.77gram
Fett21.0091.14gram
Mettet fett4.4119.14gram
Salt0.341.47gram
Pris på oppskriftenKr 3.98Kr 17.27Kroner
Hele oppskriften veier434 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo49,67 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Bland melmix og sukker. Hakk inn margarin til en kornete masse.
2. Tilsett vann og elt deigen. La den hvile tildekket og nedkjølt i ca 30 minutter.
3. Kjevle ut deigen på melet bakebord til en rund kake, så stor at den dekker bunnen av formen og kantene. Sett deigen i en smurt form og trykk den ned.
4. Forvarm ovnen til 225 grader.
5. Legg frukt eller bärfyllning. Husk å strø litt potetmel i bunnen av formen under rabarbra og "våte" bær. Ellers blir paiskallet kladdete.
6. Stek kaken nederst i ovnen i 25-30 minutter.

Tips: Server med vaniljesaus, krem eller vaniljeis til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 28296)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-28
Oppdatert dato:2011-02-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.