Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Glutenfri sommerterte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Glutenfri sommerterte



Glutenfri sommerterte inneholder 263 Kalorier, 36 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Glutenfri sommerterte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri sommerterte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stkeggeplommer
1,5dlsukker
0,75dlmelk
0,5dlsmeltet smør
3dlsemper glutenfri mix
1ssbakepulver
1tsvaniljesukker

Marengs:

3stkeggehviter
2,5dlsukker

Fyll:

3dlkremfløte
5dlferske jordbær




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri sommerterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier262.663 621.82452.73Kcal
Protein2.7137.374.67gram
Karbohydrat35.66491.7261.46gram
Kostfiber0.598.141.02gram
Fett12.00165.4720.68gram
Mettet fett7.36101.4912.69gram
Salt0.456.260.78gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 64.26Kr 8.03.-
Hele oppskriften veier1 379 totalt1 379 pr porsj172 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Marengsen:
Visp eggehvitene stive og rør inn sukker.

Kaken:
Visp eggeplommene og sukker luftig. Tilsett melk og det avkjølte smøret. Rør inn mixe med bakepulver og vaniljesukker.
Bred ut deigen på en bakepapirkledd langpanne. 30x40. Bred marengsen over. Stek ved 200 grader i ca 15 minutter. La kaken kjølne og del den i 2 deler. Pisk fløten og bre den utover den ene halvdelen sammen med skivede jordbær. Den andre delen legges over med marengsen oppover.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3649)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-10
Oppdatert dato:2003-03-10
Lesere: 5099 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.