Fotograf:
Knut Pettersen
Glutenfrie scones får gjerne en annen konsistens enn vanlige. Det samme her. Blir litt kakeaktige. Men servert lunkne med syltetøy går de ned på høykant. Disse ble mer som en slags små brød. Kanskje vi ikke gjorde det helt riktig Oppskriften inneholder
328 Kalorier,
30 g Karbo,
3 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie Scones 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfrie Scones 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 327.95 | 2 304.47 | Kcal |
Protein | 2.64 | 18.55 | gram |
Karbohydrat | 29.82 | 209.54 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 10.82 | gram |
Fett | 21.67 | 152.27 | gram |
Mettet fett | 3.78 | 26.56 | gram |
Salt | 1.66 | 11.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.35 | Kr 23.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 703 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Bland melblanding, sukker og bakepulver i en bolle.
2. Rør sammen egg, melk og olje.
3. Bland alt godt sammen og elt deigen i 2-3 minutter.
4. Ta deigen på bakebordet og del den i to.
5. Klapp hver del til en rund, ganske tykk kake. (Ha litt olje på hendene).
6. Legg brødene på plate dekket med bakepapir.
7. Skjær dem i fire uten å skjære helt igjennom deigen.
8. Stek brødene midt i ovnen ved 225°C i ca. 10 minutter.
9. Bryt sconsene fra hverandre, og server med smør, marmelade eller ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22312)
Kategori:
Kjeks
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-01-29
Oppdatert dato:2015-01-29
Lesere:
14485 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift