Grävrogn fra Lierne



Ingredienser

rogn fra røye
salt
sukker




Fremgangsmåte:

Det er viktig at rognen kommer fra røye som er fisket om høsten. Bland rognen med litt salt og sukker. Fyll i krukke og la krukken stå å benken i kjøkkenet med klede over i 2-3 uker. Grävrogn brukes på brød eller flatbrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13752)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ishavsrøye med avokadosaus.Ishavsrøye med avokadosaus.
Denne retten har 140,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet røye med sennepssaus.Gravet røye med sennepssaus.
Denne retten har 204,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røykt Ishavsrøye i blomkålsuppe.Røykt Ishavsrøye i blomkålsuppe.
Denne retten har 154,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.