Harefrikassé



Harefrikassé inneholder 96 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Harefrikassé har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Harefrikassé er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 6896 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare, ca 2 kg
2stkløk
vann
2 ts salt pr liter vann
1tstimian
1stklaurbærblad
8stkhel hvit pepper
persillekvaster

Saus:

2ssmargarin eller smør
3sshvetemel
5dlharebuljong
1stkeggeplomme
0,5dlfløte
1stksitron




Næringsdeklarasjon for Harefrikassé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.17321.08Kcal
Protein10.9336.49gram
Karbohydrat2.167.21gram
Kostfiber0.531.77gram
Fett4.7515.86gram
Mettet fett1.244.14gram
Salt0.361.19gram
Pris på oppskriftenKr 14.26Kr 47.61Kroner
Hele oppskriften veier2 003 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,98 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del haren i serveringsstykker. Skrell og skjær løken i båter.

Kok opp vann og salt og legg i harekjøttet. Skum. Tilsett krydder, løk og persillekvaster. La kjøttet syde under lokk i ca 1 time.

Fres matfett til sausen og rør inn mel. Spe med buljong fra harekraften og la sausen koke noen minutter. Visp sammen eggeplommen og fløten, og bland dette i sausen. Tilsett saften av halve sitronen. Smak til med salt og pepper.

Legg opp kjøttet og hell over sausen. Pynt med resten av sitronen.

Server med kokte poteter eller ris, kokte grønnsaker og en salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10157)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.