Hjemmelagd ingefærøl





Hjemmelagd ingefærøl inneholder 12 Kalorier, 2 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd ingefærøl har ingen allergener
Hjemmelagd ingefærøl er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
8,75dlvann
10cmingefærrot renset og hakket
2ssvanilje sukker
3tssitronessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Selters eller soda feks.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hjemmelagd ingefærøl!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier11.72116.38Kcal
Protein0.181.79gram
Karbohydrat2.4724.53gram
Kostfiber0.201.99gram
Fett0.080.79gram
Mettet fett0.020.20gram
Salt0.000.03gram
Pris på oppskriftenKr 1.25Kr 12.41Kroner
Hele oppskriften veier993 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok vann og ingefær i 10 minutter. Ta ut ingefæren og ha det i et glass. Ha i vanilje og sitron og sett i kjøleskapet. La stå over natten.

Bland 0,6 dl ingefærekstrakt til ca 2,4 dl selters til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Karen Tripp
(Intern: 8746)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ølbrygging
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-25
Oppdatert dato:2003-04-25
Lesere: 8234 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.