Vask potetene og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin.
La potetskivene ligge i kaldt vann i minst 20 minutter. Dette for å trekke ut stivelse som bidrar til at det er lettere å få dem sprø.
Skyll potetskivene godt og tørk dem.
Bland potetskivene med olje.
Spre potetene utover på et bakepapir på en stekeplate.
Dryss over krydder og stek i ovn på 200 grader C i ti minutter.
Følg godt med. Tynne skiver kan fort bli brent.
Stek deretter i ovn på 120 grader C til skivene er helt sprø.
Ha ønsket krydder over.
Oppbevares tørt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34732)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2019-10-26
Oppdatert dato:2019-10-26