Fotograf:
Mat.no
Moussaka- med norsk potetvri inneholder
117 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Moussaka- med norsk potetvri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Moussaka- med norsk potetvri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 21 lesere
Lesere:
39865 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Moussaka- med norsk potetvri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.89 | 825.48 | Kcal |
Protein | 5.95 | 42.02 | gram |
Karbohydrat | 7.86 | 55.51 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 7.63 | gram |
Fett | 6.61 | 46.68 | gram |
Mettet fett | 3.70 | 26.13 | gram |
Salt | 0.80 | 5.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.20 | Kr 22.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 825 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ildfast form, ca. 1 1/4 liter
I stekeovnen: 175 grader C, ca. 40 minutter
Skjær skrelte poteter i skiver og stek dem lett i smør. Smuldre kjøttdeigen i stekepannen og brun den sammen med
grovhakket løk. Tilsett moste tomater, tomatpuré,salt, pepper, hvitløk og basilikum. Spe med buljong og la
blandingen småkoke noen minutter. Lag ostesausen. Rør melet ut i smeltet smør. Spe med melk. Tilsett ost, sammenvispede
egg, salt og muskat. Legg poteter og kjøttsaus lagvis i smurt form. Hell ostesausen på toppen, dryss på litt ekstra
ost og stek moussakaen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967486)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Hellas
Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2002-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift