Fotograf:
Frukt.no
Potegrateng med epler inneholder
120 Kalorier,
9 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Potegrateng med epler har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potegrateng med epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3824 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potegrateng med epler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.85 | 429.96 | Kcal |
Protein | 3.59 | 12.88 | gram |
Karbohydrat | 9.43 | 33.83 | gram |
Kostfiber | 1.44 | 5.17 | gram |
Fett | 7.21 | 25.87 | gram |
Mettet fett | 4.50 | 16.14 | gram |
Salt | 0.13 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.38 | Kr 12.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 435 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Still stekeovnen på 200 °C. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Vask eplene og skrell dem, skjær i båter. Skrell løk og del i halve ringer. Smør en ildfast form og fordel poteter, epler og løk lagvis i formen. Dryss salt og pepper mellom lagene.
Hell over matfløte og dryss over reven jarlsbergost.
Stek på nederste rille i ovnen, ca. 40 minutter.
Server rykende varm med tilbehør som noen skinkeskiver - evt. røkte pølser, grønn salat og frisk frukt/bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25170)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-12
Oppdatert dato:2008-10-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift