Hjemmelaget pasta glutenfri



Hjemmelaget pasta glutenfri inneholder 139 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget pasta glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjemmelaget pasta glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 12497 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1sshusk
0,5dlvann
3dlfin glutenfri melblanding
1stkegg
1krmsalt
Ca 1,5ssvann




Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget pasta glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.90172.19Kcal
Protein3.424.24gram
Karbohydrat23.3028.89gram
Kostfiber2.783.45gram
Fett2.943.64gram
Mettet fett0.670.83gram
Salt0.881.09gram
Pris på oppskriftenKr 4.96Kr 6.15Kroner
Hele oppskriften veier248 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo67,09 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg husk i bollen til kjøkkenmaskinen og hell på ½ dl vann. Bland godt og la det svelle noen minutter.

Mål opp melet nøyaktig og hell det i bollen. Tilsett egg, salt og eventuelt smakstilsetning. Start maskinen og la den gå til alt er godt blandet. Tilsett vannet dråpevis mens maskinen går, men ikke mer enn til at melsmulene danner en deig. La deigen eltes fortsatt en stund.

Kjevle ut deigen til ønsket pastasort, for eksempel spaghetti eller tagliatelle. La pastaen ligge luftig en stund før den brukes. Legg pastaen i rikelig kokende lettsaltet vann. La vannet koke opp igjen og beregn 2-3 minutters koketid. Da vil pastaen ha litt tyggemotstand. Rør forsiktig rundt. La pastaen renne godt av, men ikke skyll den. Drypp over litt olivenolje og server straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5914)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.