Hjemmelaget pasta glutenfri inneholder
139 Kalorier,
23 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget pasta glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget pasta glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12497 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget pasta glutenfri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.90 | 172.19 | Kcal |
Protein | 3.42 | 4.24 | gram |
Karbohydrat | 23.30 | 28.89 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 3.45 | gram |
Fett | 2.94 | 3.64 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 0.83 | gram |
Salt | 0.88 | 1.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.96 | Kr 6.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 248 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg husk i bollen til kjøkkenmaskinen og hell på ½ dl vann. Bland godt og la det svelle noen minutter.
Mål opp melet nøyaktig og hell det i bollen. Tilsett egg, salt og eventuelt smakstilsetning. Start maskinen og la den gå til alt er godt blandet. Tilsett vannet dråpevis mens maskinen går, men ikke mer enn til at melsmulene danner en deig. La deigen eltes fortsatt en stund.
Kjevle ut deigen til ønsket pastasort, for eksempel spaghetti eller tagliatelle. La pastaen ligge luftig en stund før den brukes. Legg pastaen i rikelig kokende lettsaltet vann. La vannet koke opp igjen og beregn 2-3 minutters koketid. Da vil pastaen ha litt tyggemotstand. Rør forsiktig rundt. La pastaen renne godt av, men ikke skyll den. Drypp over litt olivenolje og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5914)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.