Hjernepølse



Hjernepølse inneholder 168 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Hjernepølse har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjernepølse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5164 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grhjerne
Ca 2,5dlmelk
0,5dlhavregryn
1tssalt
0,5tspepper
3sshakket lølk
100grbyggmel eller hvete
50grnyretalg
Tarmer




Næringsdeklarasjon for Hjernepølse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168.30361.11Kcal
Protein7.5016.09gram
Karbohydrat10.1321.74gram
Kostfiber1.553.33gram
Fett10.5222.57gram
Mettet fett3.978.52gram
Salt0.972.08gram
Pris på oppskriftenKr 2.96Kr 6.35Kroner
Hele oppskriften veier858 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo24,07 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg hjernen i bløt i vann 2 timer. Ta den opp, tørk de og mos den til en fin masse. Bløt hvaregryn i melken. Ha i hjernen, salt, pepper og løk. Tilsett mel til passe tykkelse. Nyretlagen hakkes fint o røres inn. Røren fylles i tarmer ca 3/4 fulle, knytt igjen. Prikk pølsene og la de trekke i lettsaltet vann i ca 30-40 minutter. Avhenger av størrelse.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3814)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.