Hjernepølse inneholder
168 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Hjernepølse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjernepølse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5164 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjernepølse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.30 | 361.11 | Kcal |
Protein | 7.50 | 16.09 | gram |
Karbohydrat | 10.13 | 21.74 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 3.33 | gram |
Fett | 10.52 | 22.57 | gram |
Mettet fett | 3.97 | 8.52 | gram |
Salt | 0.97 | 2.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.96 | Kr 6.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 858 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg hjernen i bløt i vann 2 timer. Ta den opp, tørk de og mos den til en fin masse. Bløt hvaregryn i melken. Ha i hjernen, salt, pepper og løk. Tilsett mel til passe tykkelse. Nyretlagen hakkes fint o røres inn. Røren fylles i tarmer ca 3/4 fulle, knytt igjen. Prikk pølsene og la de trekke i lettsaltet vann i ca 30-40 minutter. Avhenger av størrelse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3814)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.