Hvete og sukkerfri banankake inneholder
217 Kalorier,
17 g Karbo,
1 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Hvete og sukkerfri banankake har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvete og sukkerfri banankake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8375 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvete og sukkerfri banankake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 217.07 | 2 027.43 | 202.74 | Kcal |
Protein | 0.86 | 8.03 | 0.80 | gram |
Karbohydrat | 16.55 | 154.58 | 15.46 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 10.55 | 1.06 | gram |
Fett | 16.13 | 150.65 | 15.07 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 15.04 | 1.50 | gram |
Salt | 0.48 | 4.44 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.56 | Kr 23.91 | Kr 2.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 934 totalt | 934 pr porsj | 93 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Bland mel og bakepulver. Knus dadlene i vannet. Ha de i melet sammen med rismelken, oljen og bananene. Bland godt og ha evt i mer melk eller vann. Ha i eddiken til slutt og ha deigen i en 18 cm smurt kakeform. Bakes i ca 40 minutter ved 190°C til den er gjennomstekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14664)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Div diett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-09
Oppdatert dato:2003-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.