Hvete og sukkerfri banankake





Hvete og sukkerfri banankake inneholder 217 Kalorier, 17 g Karbo, 1 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Hvete og sukkerfri banankake har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hvete og sukkerfri banankake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grblanding av ris, mais og bokhvetemelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tsbakepulver
8stkdadler, store som er
oppbløtt i en halv kopp vann
2stkbananer modne og mosede
2,4dlrismelk
1,2dlsolsikkeolje
1tseddik


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Hvete og sukkerfri banankake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier217.352 030.05203.00Kcal
Protein0.827.660.77gram
Karbohydrat16.55154.5815.46gram
Kostfiber1.3512.611.26gram
Fett16.13150.6515.07gram
Mettet fett1.6115.041.50gram
Salt0.484.440.44gram
Pris på oppskriftenKr 2.56Kr 23.91Kr 2.39.-
Hele oppskriften veier934 totalt934 pr porsj93 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Bland mel og bakepulver. Knus dadlene i vannet. Ha de i melet sammen med rismelken, oljen og bananene. Bland godt og ha evt i mer melk eller vann. Ha i eddiken til slutt og ha deigen i en 18 cm smurt kakeform. Bakes i ca 40 minutter ved 190°C til den er gjennomstekt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14664)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-09
Oppdatert dato:2003-07-09
Lesere: 7050 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.