Tilberedning:
Brun margarin i en stekepanne. Krydre 2-3 cm. tykke biffer med kvernet pepper og legg dem i varm panne. Reduser varmen og ta ut biffene når de er grå på begge sider. La hvile i folie til rett før resten er ferdig. Brune dem tilslutt ved gradvis oppvarming.
Hasselbackpoteter:
Skjær skrelte poteter i tynne skiver, men la dem henge sammen nederst. Legg i en ildfast form, dryss over salt og litt smeltet smør. Stek retten ved 225 grader i ca 40 minutter til gyldne. Dryss over revet cheddarost. Grønne asparges kokes i 2 minutter og overhelles smeltet smør og noen sitrondråper.
Hollandaisen tilberedes i vannbad; du trenger en litt vid kjele, og en stekepanne med vann. I kjelen har du 1 teskje smør, 3 eggeplommer, 1 spiseskje sitronsaft og en spiseskje vann. Rør hele tiden i vannbadet mens sausen varmes opp til ca. 40-50 grader (må ikke stivne eller trevles) Bland i 180 gr. smeltet smør litt etter litt mens du rører, men ikke ta med det hvite bunnfallet i smøret. Smak til med salt, pepper og evt litt mer sitronsaft. Skulle sausen skille seg har du i en spiseskje kaldt vann og rører godt.