Fotograf:
Telemark viltslakteri
Ytrefilet av elg med broccoligrateng inneholder
89 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ytrefilet av elg med broccoligrateng har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ytrefilet av elg med broccoligrateng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
16417 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ytrefilet av elg med broccoligrateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.46 | 644.11 | Kcal |
Protein | 7.30 | 52.56 | gram |
Karbohydrat | 6.82 | 49.10 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 3.38 | gram |
Fett | 3.56 | 25.63 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 1.51 | gram |
Salt | 0.03 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.57 | Kr 61.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 440 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun margarin og olje (1/2 av hvert) i stekepannen. Krydre kjøttet med kvernet pepper og legg det i varm panne. Stek biffen gradvis til den er grå på begge sider. La hvile i folie til rett før resten er ferdig. Brunes rett før servering, og saltes.
Kok potetene i saltet vann, brun løken etter egen smak. Lag broccoligratengen etter pakkens oppskrift.
Anrett som på bildet, med det brunede smøret/oljen som skysaus. Krydre etter egen smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Telemark viltslakteri
(Intern: 19774)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-21
Oppdatert dato:2005-06-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift