Fotograf:
Baker og Konditor nr 2-2010
Din Baker har sammen med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi utviklet
et helt nytt produkt som ble lansert under Grüne Woche i Berlin; miniburgeren som
har fått navnet Jarlsberger. Oppskriften inneholder
247 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skogens Jarlsberger med kongetilbehør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4695 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skogens Jarlsberger med kongetilbehør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 246.64 | 725.12 | Kcal |
Protein | 12.68 | 37.28 | gram |
Karbohydrat | 1.98 | 5.82 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 1.71 | gram |
Fett | 20.76 | 61.03 | gram |
Mettet fett | 3.48 | 10.23 | gram |
Salt | 1.59 | 4.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.15 | Kr 35.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 176 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha kjøttet i en bolle, tilsett alle ingrediensene
og kna godt, bruk gjerne hendene.
Fordel kjøttet i fire «boller» og form til berger.
Sett Jarlsbergerne på kjøl i ca en time, dette
gjør at kjøttet «setter seg» og smakene får
trengt inn i kjøttet.
Skrell løken og kutt i tynne ringer, rens og kutt
soppen, og stek lett med litt olje i en panne.
Bland olje, eddik, honning, timian, rødløk, salt
og pepper.
Hell dette over soppen mens den er varm.
Anrett med litt frisk salat
Burgerene stekes og anrettes på burgerbrød med karve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Baker og Konditor nr 2-2010
(Intern: 26973)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-04-23
Oppdatert dato:2010-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift