Fotograf:
Dansukker
Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem inneholder
227 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3622 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 226.66 | 4 665.95 | 466.60 | Kcal |
Protein | 3.29 | 67.73 | 6.77 | gram |
Karbohydrat | 25.28 | 520.41 | 52.04 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 8.03 | 0.80 | gram |
Fett | 12.40 | 255.26 | 25.53 | gram |
Mettet fett | 7.57 | 155.83 | 15.58 | gram |
Salt | 0.19 | 3.86 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 94.08 | Kr 9.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 059 totalt | 2 059 pr porsj | 206 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Sett ovnen på 250°. Dekk en plate med bakepapir.
Visp egg og sukker lett og luftig. Bland mel, bakepulver og krydder, og vend det ned i røren sammen med vannet. Stryk røren ut på platen og stek den midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på kaken og hvelv den på et bakepapir.
Stryk tyttebærsyltetøy over kaken. Visp fløten og gelésukkeret stivt. Bland i kesellaen. Stryk kremen over tyttebærsyltetøyet og rull sammen kaken. Skjær rullekaken i centimetertykke skiver og kle en bolle eller form med dem.
Kok opp tyttebærdrikk og gelésukker. Avkjøl blandingen, men la den ikke stivne. Påfør geléen med skje over rullekakeskivene.
Kok opp crème fraîche, kanel og gelésukker. Sett det til siden for å avkjøles. Visp fløten til skum og vend den ned i kremen. Hell kremen i formen. Sett den i kjøleskap for å stivne. Hvelv over på fat ved serveringen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 25367)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-12-12
Oppdatert dato:2008-12-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift