Fotograf:
Knut Pettersen
Denne er både enkel og god. Saftig sunn kake som passer i tyttebærtiden. Oppskriften inneholder
289 Kalorier,
28 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dovregubbens drøm er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 7 lesere
Lesere:
15748 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dovregubbens drøm med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 289.47 | 3 552.55 | 296.05 | Kcal |
Protein | 4.81 | 59.03 | 4.92 | gram |
Karbohydrat | 27.94 | 342.90 | 28.57 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 17.55 | 1.46 | gram |
Fett | 17.29 | 212.19 | 17.68 | gram |
Mettet fett | 10.11 | 124.08 | 10.34 | gram |
Salt | 0.23 | 2.80 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.64 | Kr 56.94 | Kr 4.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 227 totalt | 1 227 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel og bakepulver og rør det i. Hell røren i smurt melstrødd form(ca.24 cm.) Stek kaken ved 175 C i ca. 30 minutter.
Visp kremfløten, ikke for stiv. Bland halvparten av tyttebærene i halvparten av kremen. Del kaken i tre lag. Dynk med melk. Fyll kaken med krem, og dekk den med resten av tyttebærene. Pynt med resten av kremen og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21341)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-09-24
Oppdatert dato:2013-09-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift