Kålrot i karrisaus





Kålrot i karrisaus inneholder 71 Kalorier, 8 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kålrot i karrisaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kålrot i karrisaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grkålrot skåret i terninger,
1tshavsalt,
1stk litefinhakket løk,
0,5sskarri,
25grsmør,
20grhvetemel, siktet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kålrot i karrisaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71.34120.65Kcal
Protein1.292.18gram
Karbohydrat7.8913.34gram
Kostfiber2.734.62gram
Fett3.245.48gram
Mettet fett1.973.33gram
Salt1.181.99gram
Pris på oppskriftenKr 1.79Kr 3.03Kroner
Hele oppskriften veier677 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålroten kokes halvferdig i 5 dl vann i 10 min. Hell ut kokevannet og spar det. Stek løk med karri i smøret. Tilsett melet under stadig omrøring, la det surre litt. Visp inn 2 dl av kokevannet og kok opp sausen. Ha kålroten oppi sausen og la det surre i 10 min. til.

Serveringstips:
Server med ris og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 2195)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Lesere: 5244 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.