Fotograf:
Frukt.no
Server paien til lunsj eller som en liten kveldsrett. Med ferdigkjøpt paideig er den enkel å lage. Sprø, deilig kålrot og purre gir saftig fyll med mye smak. Oppskriften inneholder
176 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kålrotpai med snøfrisk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kålrotpai med snøfrisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.47 | 766.10 | Kcal |
Protein | 4.03 | 17.50 | gram |
Karbohydrat | 11.38 | 49.40 | gram |
Kostfiber | 1.93 | 8.38 | gram |
Fett | 12.33 | 53.53 | gram |
Mettet fett | 6.44 | 27.96 | gram |
Salt | 0.35 | 1.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.24 | Kr 22.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 737 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,79 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og strimle kålroten fint eller riv den grovt. Rens og skjær purren i tynne ringer. Kle en form med paidegen, prikk bunnen godt med en gaffel og fordel kålrotstrimler og purre over.
Visp sammen egg og fløte og smak til med gressløk, salt, pepper og kajennepepper. Hell det i formen. Fordel snøfrisk på toppen.
Stek paien nederst i ovnen på 170°C til fyllet har stivnet og kålroten er mør - ca. 45 minutter.
Server evt. En grønn salat eller tomatsalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 28116)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-29
Oppdatert dato:2011-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift