Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kaffekake Mississippi oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kaffekake Mississippi



Kaffekake Mississippi inneholder 316 Kalorier, 31 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Kaffekake Mississippi har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kaffekake Mississippi er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
225grhvetemel
1tsbakepulver
3dlvarm sterk kaffe
0,5dlkonjakk
150grmørk, bitter sjokolade i biter
225grsmør i terninger
225grsukker
2stkegg, lett sammenpisket
1,5tsvaniljeessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
kakaopulver
5dlvaniljeis




Kalorier og næringsinnhold i Kaffekake Mississippi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier316.305 033.53503.35Kcal
Protein3.9262.386.24gram
Karbohydrat31.12495.2449.52gram
Kostfiber1.5124.032.40gram
Fett18.45293.6129.36gram
Alkohol1.01 %16.071.61gram
Mettet fett11.21178.3917.84gram
Salt0.314.910.49gram
Pris på oppskriftenKr 5.48Kr 87.21Kr 8.72.-
Hele oppskriften veier1 591 totalt1 591 pr porsj159 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

(8-10 stykker)

Sett ovnen på 140 C. Smør en stor ringform og dryss den med kakaopulver.

Sikt mel og bakepulver i en bolle. Ha kaffe, konjakk, sjokolade og smør i en ildfast form over vannbad og varm det til sjokoladen og smøret er smeltet. Rør om av og til. Ha den smeltede massen i en bolle og pisk inn sukkeret med håndvisp til alt er oppløst. Rør inn melblandingen og til slutt eggene og vaniljeessensen. Rør til røren er jevn.

Hell røren i formen og stek kaken i omtrent 1 time og 20 minutter. Prøv med en strikkepinne om kaken er ferdig. Avkjøl kaken i formen i 15 minutter og hvelv den deretter på rist. Avkjøl helt og dryss med kakaopulver. Serveres med pisket krem eller iskrem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8856)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 2480 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.