Kalvebrissel inneholder
59 Kalorier,
0 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kalvebrissel har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvebrissel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvebrissel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.54 | 271.48 | Kcal |
Protein | 7.71 | 35.76 | gram |
Karbohydrat | 0.04 | 0.19 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.06 | 14.19 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 7.98 | gram |
Salt | 0.83 | 3.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.56 | Kr 35.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 928 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg brisselen i vann, fjern alle hinner, samt fett. Kok den i salt vann. Ta brisselen opp og sil kraften. Jevn smør og mel, spe kraften i til en jevn saus og tilsett den oppskårne brissel. Kan også jevnes med en eggeplomme som røres ut i kraften.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19103)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Lesere:
5866 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.