Kalvekjøtts-quesadilla





Kalvekjøtt i strimler marineres i limesaft og stekes kort, deretter anrettes med ostegrillede tortillas, avokado og en ferdigkjøpt salsa.

Oppskriften inneholder 180 Kalorier, 7 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvekjøtts-quesadilla er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
450grkalvekjøtt i strimler
0,5stklime, saften
1ssolivenolje
salt, pepper
4stkhvetemelstortillas ("wraps")
150grost (cheddar), revet

Til anretning:

2stkavokado
0,5stkagurk
ferdigkjøpt salsa
syltet jalapenopepper
litt salat


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvekjøtts-quesadilla!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier180.23532.44Kcal
Protein12.9838.35gram
Karbohydrat6.9620.56gram
Kostfiber1.053.10gram
Fett10.9332.29gram
Mettet fett4.2012.41gram
Salt0.521.53gram
Pris på oppskriftenKr 12.88Kr 38.05Kroner
Hele oppskriften veier1 182 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha kjøttet i en skål og hell over det med limesaft og olje. Bland godt, dekk skålen til med folie og la kjøttet marinere minst 1/2 time, gjerne 2 timer, i kjøleskapet.

Fordel osten på tortillaene, brett dem en gang sammen og bak dem i ovnen ved 200 grader, til osten smelter, ca. 5 minutter. Pass på, tortillaene ikke blir harde. La kjøttet dryppe av i en dørslag og stek det 5-8 minutter (avhengig av strimlenes tykkelse), til strimlene er gyldne, men gjerne lyserøde inneni. Dryss med salt og pepper. Hvis man bruker teflonpanne, behøver man ikke bruke fettstoff til steking.
Skjær tortillaene over i 4 lagkakesnitter hver. Skrell avokadoene og skjær dem i båter.

Porsjonsanret quesadillaen:
først fordeles tortillaene på tallerknene, deretter kjøttet, og det pyntes med litt salat og agurk i stenger. Legg avokadobåter og 2 ss salsa pr. porsjon ved anretningen. Til sist pyntes med jalapenopepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27528)
Tilberedningstid: 30 min + marinering
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere: 1462 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.