Kalvesuss inneholder
63 Kalorier,
0 g Karbo,
11 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kalvesuss har ingen allergener
Kalvesuss er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,6 poeng fra 9 lesere
Lesere:
15459 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvesuss!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.15 | 2 486.28 | Kcal |
Protein | 11.14 | 438.59 | gram |
Karbohydrat | 0.32 | 12.60 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 5.91 | gram |
Fett | 1.89 | 74.41 | gram |
Mettet fett | 0.87 | 34.25 | gram |
Salt | 0.49 | 19.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.41 | Kr 409.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg alt i vann slik at det dekkes.Kok opp uten lokk, skum godt av og tilsett salt og krydder. La kjøttet trekke under lokk i 1 1/2 - 2 timer til det er godt mørt.
Ta opp kjøttet, skjær det fra bena og hakke eller mal det på kvern én gang.
Sil kraften og rør så mye av den i kjøttet at det får konsistens som tynn grøt. Smak til med salt og krydder. Gi det hele et oppkok. Fyll det så i boller eller former og sett det kjølig så det stivner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2416)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.