Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvesuss




Oppskriften inneholder 63 Kalorier, 0 g Karbo, 11 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Oppskriften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgkalvekjøtt av hode, føtter og evt litt lever
Ca 1,75litervann
1sssalt
2tshel pepper
1stkløk
Ca 1,5tstimian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvesuss!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.152 486.28Kcal
Protein11.14438.59gram
Karbohydrat0.3212.60gram
Kostfiber0.155.91gram
Fett1.8974.41gram
Mettet fett0.8734.25gram
Salt0.4919.42gram
Pris på oppskriftenKr 10.41Kr 409.85Kroner
Hele oppskriften veier3 937 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg alt i vann slik at det dekkes.Kok opp uten lokk, skum godt av og tilsett salt og krydder. La kjøttet trekke under lokk i 1 1/2 - 2 timer til det er godt mørt.

Ta opp kjøttet, skjær det fra bena og hakke eller mal det på kvern én gang.
Sil kraften og rør så mye av den i kjøttet at det får konsistens som tynn grøt. Smak til med salt og krydder. Gi det hele et oppkok. Fyll det så i boller eller former og sett det kjølig så det stivner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2416)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.