Fotograf:Dansukker Karamellsaus er enkelt å lage og smaker himmelsk. Gjør din egen vri ved å tilsette tyrkisk pepper, polkagriser eller annet du liker. Server til is, kaker eller desserter.
Bland rørsukker, sirup og smør i en tykkbunnet kasserolle. La koke i ca. 2 minutter til blandingen begynner å karamellisere seg eller tykne litt.
Hell i fløten litt etter litt (vær forsiktig så det ikke skvetter), og tilsett ønsket smakstilsetning.
Kok videre i ca. 4 minutter. Hell over på varme, rene glass.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35001)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2020-05-14
Oppdatert dato:2020-05-14
Lesere: 380 totalt.