Kjøtt farse inneholder
289 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Kjøtt farse har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt farse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8965 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt farse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 289.25 | 694.56 | Kcal |
Protein | 15.66 | 37.60 | gram |
Karbohydrat | 0.95 | 2.28 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.07 | gram |
Fett | 24.75 | 59.43 | gram |
Mettet fett | 12.41 | 29.80 | gram |
Salt | 2.01 | 4.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.68 | Kr 28.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 441 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet males i kvern med potetmel og salt til det er seigt.
Spes så med den kalde fløtemelken til den er passe løs.
Tilsett muskat og den finmalte nyretalgen.
Det kan og brukes poteter i farsen,
Brukes i mange retter som for eksempel frikasse, supper, form til ovn osv.
Lag små boller for eksempel med en skje.
Bollene kokes i kraft.
Dette er en gammel norsk oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967189)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Innlagt dato:2002-04-19
Oppdatert dato:2002-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.