Kjøtt farse



Kjøtt farse inneholder 289 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr
Kjøtt farse har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kjøtt farse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8965 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgoksekjøtt
250grnyretalg
4tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlfløtemelk
0,5tsmuskatnøtt




Næringsdeklarasjon for Kjøtt farse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289.25694.56Kcal
Protein15.6637.60gram
Karbohydrat0.952.28gram
Kostfiber0.030.07gram
Fett24.7559.43gram
Mettet fett12.4129.80gram
Salt2.014.82gram
Pris på oppskriftenKr 11.68Kr 28.05Kroner
Hele oppskriften veier1 441 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,31 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kjøttet males i kvern med potetmel og salt til det er seigt. Spes så med den kalde fløtemelken til den er passe løs. Tilsett muskat og den finmalte nyretalgen.
Det kan og brukes poteter i farsen,
Brukes i mange retter som for eksempel frikasse, supper, form til ovn osv.

Lag små boller for eksempel med en skje. Bollene kokes i kraft.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967189)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Innlagt dato:2002-04-19
Oppdatert dato:2002-04-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.