Koreansk risbrød(0,A,B,AB) inneholder
208 Kalorier,
38 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Koreansk risbrød(0,A,B,AB) har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Koreansk risbrød(0,A,B,AB) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8419 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Koreansk risbrød(0.A.B.AB)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.79 | 3 552.17 | Kcal |
Protein | 3.28 | 56.07 | gram |
Karbohydrat | 37.61 | 642.94 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 29.57 | gram |
Fett | 4.53 | 77.44 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 5.81 | gram |
Salt | 0.27 | 4.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.96 | Kr 67.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 710 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland melet, natron og bakepulver i en stor bolle. Pisk inn vannet. Det skal ikke være klumper. Rør inn sukkeret til det er oppløst. Ha så i rosiner og valnøtter. Olje en bakeform og ha i deigen. Stek ved 175°C i ca 50 minutter eller til toppen er brunaktig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9254)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Blodtypediett
Land:
Korea
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.