Fotograf:
Mat.no
Kransekakestubber inneholder
464 Kalorier,
49 g Karbo,
11 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Kransekakestubber har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kransekakestubber er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6857 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kransekakestubber!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 464.19 | 2 520.55 | Kcal |
Protein | 10.57 | 57.40 | gram |
Karbohydrat | 48.97 | 265.91 | gram |
Kostfiber | 5.06 | 27.48 | gram |
Fett | 23.99 | 130.27 | gram |
Mettet fett | 1.89 | 10.26 | gram |
Salt | 0.04 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 25.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 543 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skåld halvparten av mandlene og mal alle mandlene to ganger. Tilsett melis og eggehvite og elt mandelmassen til den blir seig. Trill ut lillefingertykke pølser og del opp i ca. 8 cm. lange stubber. Stek stubbene ved 200 °C i 10 minutter.
Det er fint å fryse kransekakestubbene, for ved opptining blir de ekstra seige. Om ønskelig kan man dyppe hver ende i kokesjokolade som er smeltet med litt delfiafett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2498)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift