Fotograf:
Funksjonell mat
Sukkerbrød med Mandelmel, Sukrin og Fiberfin inneholder
87 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sukkerbrød med Mandelmel, Sukrin og Fiberfin har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sukkerbrød med Mandelmel, Sukrin og Fiberfin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 15 lesere
Lesere:
29907 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sukkerbrød med Mandelmel. Sukrin og Fiberfin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.71 | 403.86 | Kcal |
Protein | 6.22 | 28.97 | gram |
Karbohydrat | 2.87 | 13.37 | gram |
Kostfiber | 2.09 | 9.73 | gram |
Fett | 5.13 | 23.89 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 6.66 | gram |
Salt | 0.18 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.31 | Kr 29.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 466 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,23 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Piske egg og Sukrin til det blir hvitt. Ha i eplejuice. Bland sammen Fiberfin og Mandelmel, og vend forsiktig inn i eggedosisen.
Hell over i en rund kakeform som er godt smurt, og fordel røren jevnt.
Stekes i ca 20-25 minutter ved 180 grader.
Del kakebunnen i 2 eller 3 deler før den blir helt kald, og legg et fuktig håndkle over. La håndkledet ligge på til kakebunnen skal brukes. Skal du lage bløtkake, er det lurt å dynke bunnen med litt melk eller juice.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Funksjonell mat
(Intern: 25252)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-04
Oppdatert dato:2008-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift