krepsehaledigg





krepsehaledigg inneholder 89 Kalorier, 15 g Karbo, 5 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
krepsehaledigg har beregnet å ha følgende allergener Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

krepsehaledigg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stk storløk
Ca 4,5stkchampigniong (naturell off cource)
1boks(er)tomater (i terninger)
1boks(er)krepsehaler
litt chilli
litt karri
litt pepper
200grspaghetti


Annonse



Næringsdeklarasjon for krepsehaledigg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.20482.13Kcal
Protein4.9126.54gram
Karbohydrat15.3683.02gram
Kostfiber1.638.81gram
Fett0.542.92gram
Mettet fett0.060.32gram
Salt0.382.05gram
Pris på oppskriftenKr 6.50Kr 35.13Kroner
Hele oppskriften veier1 081 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del løken i biter, og brun den i en stekepanne. Del opp 4-5 champignong naturell og ha over. Tilsett tomatene. Krydr med chilli, karri og pepper etter smak. La dette koke i 5 min.
Hell over krepsehalene. Nå skal det ikke koke men bare varmes...

Serveres med spagetti.

MASI rødvin passer til denne retten, og gir den rette italienske stemningen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Esbens hybelmat
(Intern: 320)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Lesere: 2359 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.