krepsehaledigg inneholder
89 Kalorier,
15 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
krepsehaledigg har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
krepsehaledigg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2899 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for krepsehaledigg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.06 | 481.37 | Kcal |
Protein | 4.91 | 26.54 | gram |
Karbohydrat | 15.36 | 83.02 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 8.43 | gram |
Fett | 0.54 | 2.92 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.32 | gram |
Salt | 0.38 | 2.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.50 | Kr 35.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del løken i biter, og brun den i en stekepanne.
Del opp 4-5 champignong naturell og ha over. Tilsett tomatene. Krydr med chilli, karri og pepper etter smak. La dette koke i 5 min.
Hell over krepsehalene. Nå skal det ikke koke men bare varmes...
Serveres med spagetti.
MASI rødvin passer til denne retten, og gir den rette italienske stemningen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 320)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.