Lefse med sur melk eller saup inneholder
223 Kalorier,
44 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Lefse med sur melk eller saup har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefse med sur melk eller saup er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8733 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lefse med sur melk eller saup!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.51 | 3 115.14 | Kcal |
Protein | 5.88 | 82.32 | gram |
Karbohydrat | 43.65 | 611.10 | gram |
Kostfiber | 6.75 | 94.50 | gram |
Fett | 1.21 | 16.94 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 4.34 | gram |
Salt | 0.04 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.45 | Kr 20.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 400 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok en grøt av kjernemelk og byggmel. Avkjøl den helt. Rør i rugmelet og elt deigen lett med hendene når den blir fast nok til det. La deigen være så myk som mulig. Kjevle nokså små, ikke for tynne leiver. Stek de på varm takke som potetlefse. Legg lefsene dobbelt og dekk de med klede så de holder seg myke. Bruk smør og sukker på lefsene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13041)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift