Shrub
Skyll og hakk jordbærene. Ha dem på et rent glass med tettsittende lokk.
Varm opp eddiken i en gryte, men unngå at den koker. Hell den over jordbærene, og skru lokket godt på. Sett det i kjøleskapet, og la stå i minst 2 døgn.
Sil eddiken gjennom en finmasket sil noen ganger til væsken er helt klar. Kok opp eddiken med sukkeret. Rør til sukkeret har løst seg helt opp, og hell over på et rent glass. Skru på lokket. Oppbevares i kjøleskapet.
Jordbærshrub
Hell shruben i et glass, og fyll på med kullsyrevann.
Skyll og ha i jordbærene. Tilsett til slutt gin og limeskiver.
Tips!
Lag shruben minst et par dager før servering. Smaken blir kraftigere jo lengre den står.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35222)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Rocks/short drinks Innlagt dato:2020-07-22
Oppdatert dato:2020-07-22