Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Leskende jordbærshrub oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Leskende jordbærshrub



Leskende jordbærshrub oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Her er hvordan du lager jordbærsirup eller shrub som det kalles her. Ypperlig grunnlag for mange drinker.

Oppskriften inneholder 177 Kalorier, 44 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Leskende jordbærshrub er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Grunnoppskrift shrub (eddiksirup)

3dljordbær
3dlbalsamicoeddik eller rødvinseddik
3dlDansukker Demerarasukker

Jordbærshrub

3ssshrubIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20clvann med kullsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3stkjordbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklimeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4clgin (kan sløyfes)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Leskende jordbærshrub med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier177.011 973.66Kcal
Protein0.323.57gram
Karbohydrat43.58485.92gram
Kostfiber0.485.35gram
Fett0.050.56gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.020.26gram
Pris på oppskriftenKr 7.33Kr 81.73Kr .-
Hele oppskriften veier1 115 totalt1 115 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Shrub
Skyll og hakk jordbærene. Ha dem på et rent glass med tettsittende lokk.
Varm opp eddiken i en gryte, men unngå at den koker. Hell den over jordbærene, og skru lokket godt på. Sett det i kjøleskapet, og la stå i minst 2 døgn.
Sil eddiken gjennom en finmasket sil noen ganger til væsken er helt klar. Kok opp eddiken med sukkeret. Rør til sukkeret har løst seg helt opp, og hell over på et rent glass. Skru på lokket. Oppbevares i kjøleskapet.

Jordbærshrub
Hell shruben i et glass, og fyll på med kullsyrevann. Skyll og ha i jordbærene. Tilsett til slutt gin og limeskiver.

Tips!
Lag shruben minst et par dager før servering. Smaken blir kraftigere jo lengre den står.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35222)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Rocks/short drinks
Innlagt dato:2020-07-22
Oppdatert dato:2020-07-22
Lesere: 179 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Leskende jordbærshrub.Leskende jordbærshrub.
Denne retten har 177,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.