Måker i karri



Måker i karri inneholder 87 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Måker i karri har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Måker i karri er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 5stkmåker eller alke, ærfugl
Ca 4,5skive(r)bacon
1ssolje
1sssalt
1tskarri
1stkløk
75grmel
1,5litervann eller tynn kraft


Annonse



Næringsdeklarasjon for Måker i karri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.48733.63Kcal
Protein9.6881.18gram
Karbohydrat1.8715.68gram
Kostfiber0.211.76gram
Fett4.5438.07gram
Mettet fett1.2210.23gram
Salt0.655.46gram
Pris på oppskriftenKr 2.80Kr 23.48Kroner
Hele oppskriften veier3 355 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tingmíssat karrygdlit kakorterkassugdlitdlo

Fuglene renses, ribbes, vaskes, tørkes og deles på langs. Bacon skjæres i små terninger og ristes lett i olje med karri og hakket løk. Må ikke brunes. Rør så inn mel og evt mer olje. Spe under hurtig omrøring med vann/kraft. Kok så dette i 10 minutter.

Ha i fuglene og kok til de er møre. Smak til med salt og evt krydder. Server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 15273)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Grønland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-08-25
Oppdatert dato:2003-08-25
Lesere: 3068 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.