Måker i karri inneholder
88 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Måker i karri har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Måker i karri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4715 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Måker i karri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.64 | 734.97 | Kcal |
Protein | 9.70 | 81.35 | gram |
Karbohydrat | 1.87 | 15.68 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 2.10 | gram |
Fett | 4.54 | 38.07 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 10.23 | gram |
Salt | 0.65 | 5.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.80 | Kr 23.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 355 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tingmíssat karrygdlit kakorterkassugdlitdlo
Fuglene renses, ribbes, vaskes, tørkes og deles på langs. Bacon skjæres i små terninger og ristes lett i olje med karri og hakket løk. Må ikke brunes. Rør så inn mel og evt mer olje. Spe under hurtig omrøring med vann/kraft. Kok så dette i 10 minutter.
Ha i fuglene og kok til de er møre. Smak til med salt og evt krydder. Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 15273)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Grønland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-08-25
Oppdatert dato:2003-08-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.