Maispizza



Maispizza inneholder 144 Kalorier, 19 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Maispizza har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Maispizza er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4336 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3,5dlhvetemel
2tsbakepulver
2ssMargarin
melk

Fyll:

0,5kgtomater eller 1/2 boks hermetiske tomater
oregano eller merian
1dashsalt
1dashpepper
1liten boksmaiskorn
2dlost, reven
persille




Næringsdeklarasjon for Maispizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.83336.09Kcal
Protein5.5713.02gram
Karbohydrat18.5243.28gram
Kostfiber2.365.51gram
Fett4.7511.10gram
Mettet fett1.954.56gram
Salt0.651.52gram
Pris på oppskriftenKr 3.19Kr 7.45Kroner
Hele oppskriften veier935 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo51,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smuldre margarin i melet, som er blandet med bakepulver. Tilsett så mye melk at det blir en fast deig.

Kjevle deigen til en leiv, som dekker bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen.

Lag fyllen: Flå friske tomater. Damp tomatene ved svak varme sammen med krydder til en tykk puré. Rør ofte, så det ikke setter seg fast i bunnen.

Avkjøl pureen litt og hell den i paibunnen.

La maiskjernene renne godt av og hell dem over tomatpureen.

Dryss reven ost på toppen og stek pizzaen på nederste ribbe ved 225 C til den er gyllen og gjennomstekt, 35-40 minutter. Garner med persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6074)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.