Maispizza inneholder
144 Kalorier,
19 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Maispizza har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maispizza er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Maispizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.13 | 336.80 | Kcal |
Protein | 5.58 | 13.04 | gram |
Karbohydrat | 18.52 | 43.28 | gram |
Kostfiber | 2.49 | 5.82 | gram |
Fett | 4.75 | 11.10 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 4.56 | gram |
Salt | 0.64 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.19 | Kr 7.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 935 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre margarin i melet, som er blandet med bakepulver. Tilsett så mye melk at det blir en fast deig.
Kjevle deigen til en leiv, som dekker bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen.
Lag fyllen: Flå friske tomater. Damp tomatene ved svak varme sammen med krydder til en tykk puré. Rør ofte, så det ikke setter seg fast i bunnen.
Avkjøl pureen litt og hell den i paibunnen.
La maiskjernene renne godt av og hell dem over tomatpureen.
Dryss reven ost på toppen og stek pizzaen på nederste ribbe ved 225 C til den er gyllen og gjennomstekt, 35-40 minutter. Garner med persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6074)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.