Makaroniform inneholder
127 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Makaroniform har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makaroniform er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6144 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makaroniform!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.64 | 353.66 | Kcal |
Protein | 7.78 | 21.73 | gram |
Karbohydrat | 13.99 | 39.07 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 2.96 | gram |
Fett | 4.16 | 11.62 | gram |
Mettet fett | 1.85 | 5.17 | gram |
Salt | 0.12 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 13.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 117 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok makaronien og la den renne godt av. Skyll purren og skjær den i fine strimler. Skjær skinken eller sideflesket i tynne strimler eller små terninger.
Smør en ildfast form med høye kanter med litt margarin eller smør og ha i purren, deretter kjøttet og til slutt makaronien. Visp sammen egg, melk, ost og pepper og hell blandingen forsiktig i formen.
La formen stå i stekeovnen ved 225 C i ca. 30 minutter. Retten er ferdig når eggemassen har stivnet og skorpen har fått fin farge.
Server makaroniformen med tomater i skiver eller en råkostsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7616)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.