Makaroniform





Makaroniform inneholder 130 Kalorier, 14 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Makaroniform har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Makaroniform er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6dlsnarkokt makaroni (eller annen pasta)
1stk litepurre
100grrøkt skinke eller sideflesk
3stkegg
5dlmelk
0,5dlost, reven
0,3tspepper, malt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Makaroniform!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.76362.38Kcal
Protein7.6921.48gram
Karbohydrat13.9138.85gram
Kostfiber1.072.99gram
Fett4.5812.79gram
Mettet fett1.815.05gram
Salt0.120.34gram
Pris på oppskriftenKr 4.80Kr 13.40Kroner
Hele oppskriften veier1 117 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok makaronien og la den renne godt av. Skyll purren og skjær den i fine strimler. Skjær skinken eller sideflesket i tynne strimler eller små terninger.

Smør en ildfast form med høye kanter med litt margarin eller smør og ha i purren, deretter kjøttet og til slutt makaronien. Visp sammen egg, melk, ost og pepper og hell blandingen forsiktig i formen.

La formen stå i stekeovnen ved 225 C i ca. 30 minutter. Retten er ferdig når eggemassen har stivnet og skorpen har fått fin farge.

Server makaroniformen med tomater i skiver eller en råkostsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7616)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 4791 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.