1 pk Toro Malaysisk Kyllingwok
500 g svinefilet (hel)
Wokgrønnsaker
Fremgangsmåte:
Malaysia ligger mellom Thailand og Singapore og mat fra Malaysia er gjerne fargerik og rikt krydret, men uten å være altfor sterk. I sør-øst Asia stekes ofte nudler sammen med ferske grønnsaker og kjøtt i en wok. Det karakteristiske er at grønnsakene blir lite stekt, slik at de fortsatt er sprø. I denne retten stekes kjøttet for seg og serveres ved siden av nudler og grønnsaker.
Rens svinefileten for slingser. Bland Malaysisk kyllingwok kryddermiks med litt olje i en plastpose og ha i kjøttet. Pass på at det blir jevnt fordelt.
Stek fileten på alle sider i stekepannen i 10 – 15 minutter. Snu ofte.
La fileten hvile i 15 minutter.
Kok vermecelli nudlene etter oppskriften bak på pakken.
Stek grønnsakene kjapt i en stekepanne/wokpanne.
Strø over Malaysisk kyllingwok soyasausmix og tilsett 2 dl vann.
La det småkoke et par minutter. Tilsett de kokte nudlene.
Anrett grønnsaker og nudler på et serveringsfat. Skjæres fileten i skiver og legg den over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Toro
(Intern: 17738)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-05-16
Oppdatert dato:2004-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.