Marinering av bær inneholder
103 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Marinering av bær har ingen allergener
Marinering av bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3963 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinering av bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.70 | 379.99 | Kcal |
Protein | 0.74 | 2.74 | gram |
Karbohydrat | 7.84 | 29.01 | gram |
Kostfiber | 2.70 | 9.99 | gram |
Fett | 0.27 | 1.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 8.65 % | | | |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.45 | Kr 75.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 370 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll bærene og legg dem i en skål. Dryss melis på og hell brandy over. La gjerne bærene ligge natten over.
Ved servering tas bærene opp av laken og brukes eventuelt som pynt på kaker eller annet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9449)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.