Marshmallows med tagatesse



Marshmallows med tagatesse oppskrift.
Fotograf: Funksjonell mat
Myke, luftige marshmallows uten tilsatt sukker.

Oppskriften inneholder 126 Kalorier, 20 g Karbo, 6 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Marshmallows med tagatesse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2614 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grTagatesse
1,5dlvann
25grgelatinpulver eller 10 gelatinplater
15dråpe(r)vaniljeessens (eventuelt 1 ts vaniljesukker)
1ssmaizena til strø




Næringsdeklarasjon for Marshmallows med tagatesse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.60421.39Kcal
Protein6.3921.44gram
Karbohydrat20.2167.80gram
Kostfiber9.0330.30gram
Fett0.010.03gram
Mettet fett0.010.03gram
Alkohol0.15 %
Salt0.040.12gram
Pris på oppskriftenKr 13.20Kr 44.29Kroner
Hele oppskriften veier336 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo64,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland gelatinpulver med 1 dl kaldt vann og sett til siden. Ha Tagatesse og 0,5 dl vann i en kasserolle, og kok opp på middels varme til væsken går fra hvit til blank. Ta den deretter av varmen, og vent til det slutter å boble før du har i gelatinblandingen. Rør til gelatinen er oppløst, hell over i en bakebolle/kjøkkenmaskin sammen med vaniljeessens/vaniljesukker, og pisk på full styrke til det blir en hvit, fluffy masse. Dette tar ca. 5 minutter.

Fordel massen med slikkepott i en form dekket med plastfolie (bruk gjerne en ildfast form på 20X30 cm). Du kan også bruke dype silikonformer slik at du får ferdige biter, eller ha massen i en sprøytepose og lag små topper.
Du må være rask, for massen stivner raskt. La massen stivne et par timer. Strø maizena på et bakepapir og velv ut massen på det. Klipp opp i biter, og rull hver bit i maizena.
De kommer til å stivne videre de neste timene. Maizenaen gjør at de får den litt tørre hinnen som er utenpå marsmallows.

For å heve marshmallowsene et ekstra hakk, kan du gjerne dyppe dem i smeltet sukkerfri sjokolade og rulle i kokosmasse.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
(Intern: 33040)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Diett/allergi: Diabetes mat
Innlagt dato:2017-05-26
Oppdatert dato:2017-05-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Marshmallows med tagatesse.Marshmallows med tagatesse.
Denne retten har 125,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.