Bland SukrinMelis, mandelmel, eggehviter og mandelessens. Hvis du ønsker en lavkalori-marsipan kan du bruke det fettreduserte mandelmelet. Det er dette vi har næringsberegnet denne oppskriften ut fra. Hvis du ønsker best mulig smak og saftighet, anbefaler vi Finmalte mandler. Du kan også godt kombinere de to meltypene. Smak på marsipanen etter hvert som du knar den sammen, og tilsett mer mandelmel eller SukrinMelis etter hvor søtt du vil ha det. La deigen hvile i ca. 15 minutter, del den i 12 like biter og trill kuler.
Del sjokoladen i biter, legg i en plastpose, og smelt i varmt vann. Klipp av tuppen, og dekorer kulene. (Sjokoladen er ikke med i næringsberegningen, da det vil være store variasjoner ut fra hvilken sjokolade du velger, og hvor mye du ønsker på hver kule.)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 32988)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2017-04-21
Oppdatert dato:2017-04-21
Lesere: 2633 totalt.