Melkefrie muffins/sukkerbrød



Melkefrie muffins/sukkerbrød inneholder 405 Kalorier, 78 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Melkefrie muffins/sukkerbrød har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Melkefrie muffins/sukkerbrød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlhvetemel
2dlsukker
2tsbakepulver
1,5tsvaniljesukker)
0,5tsnatron
2dlnutramigen blanding
0,25dlolje


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Melkefrie muffins/sukkerbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier405.401 638.8381.94Kcal
Protein5.7423.201.16gram
Karbohydrat77.50313.2915.66gram
Kostfiber1.395.620.28gram
Fett7.7431.291.56gram
Mettet fett1.355.460.27gram
Salt1.184.780.24gram
Pris på oppskriftenKr 5.68Kr 22.96Kr 1.15.-
Hele oppskriften veier404 totalt404 pr porsj20 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 muffins

Bland alle de tørre ingrediensene godt. Rør inn Nutramigen-blandingen og oljen. Legg bakepapir i bunnen av en rund form (24cm i diameter) og hell i røren. Stek kaken i ca. 40 minutter ved 175°C og muffinsene i ca. 10 minutter ved 200°C. Muffins har mange variasjonsmuligheter. Tilsett gjerne en bit av frukt eller noen bær i hver muffins, men bruk da noe mindre væske i deigen.
Biter av melkefri sjokolade eller kakao i deigen er også gode alternativer. Eller hva med tørket frukt som rosiner, aprikos og svisker?
Dersom noe av Nutramigen-blandingen byttes ut med en fruktjuice, kan du få en frisk smak av f.eks. eple eller ananas.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mead Johnson
(Intern: 3760)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-23
Oppdatert dato:2003-03-23
Lesere: 7553 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.