Ingredienser
4 porsjoner
1 pakke fryst torskefilet
salt
hvit pepper
minestronesuppe (evt. fra pose)
1 dl kremfløte
et par ss sherry eller eplejuice
smak til med chili og kajenne
dill kvister
paprika pesto eller sterk tomat saus
Fremgangsmåte:
Åpne fiskepakken i den ene enden og tin fisken i emballasjen på LAV effekt i 3 minutter (micro).
Ha filetene på fat/form. Salte, pepre og drypp over sherry. Smør med pesto/saus. Bland suppe og fløte sammen og smak til med chili/kajenne (etter hvor hot du vil ha retten).
Helles rundt fisken. Dekk til og sett den inn på FULL effekt i 5 minutter. Se etter at fisken er ferdig. Sett den evt. inn 1/2 minutt til. Klipp over raust med dill før servering. Ha poteter/-mos til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25724)
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-25
Oppdatert dato:2009-04-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift