Fotograf:
Fabian Björnstjerna
Prøv stekt torsk marinert i chili og hvitløk i tortillawrap neste gang. Med potetmos, salat og kesam i er dette en enkel middag og god middag. Oppskriften inneholder
126 Kalorier,
11 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wraps med torsk Lofoten Classic er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3394 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wraps med torsk Lofoten Classic!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.67 | 700.45 | Kcal |
Protein | 7.13 | 39.74 | gram |
Karbohydrat | 11.36 | 63.32 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 6.41 | gram |
Fett | 5.49 | 30.60 | gram |
Mettet fett | 2.28 | 12.71 | gram |
Salt | 0.33 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.05 | Kr 33.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 230 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland finhakket chili og hvitløk med olivenolje til en marinade.
Skjær torsken i strimler og vend dem i krydderoljen.
Skjær purren i tynne skiver.
Mos potetene og bland dem med smøret og purreløken. Smak til med salt og pepper.
Stek torsken i varm panne i smør og olivenolje i ca. 3–4 minutter på hver side.
Del dillen i små buketter.
Fordel potetmos, torsk og cocktailttomater delt i to på tortillaen, og topp med kesam og dill.
Brett opp bunnen på tortillaen, brett inn sidene til en rull og pakk det hele inn i litt smørpapir.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28920)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift