Fotograf:Brodogkorn.no Sandwichkaken med både laks, reker og krepsehaler er perfekt til deg som er glad i sjømat. Lett og lage, og smaker utrolig godt!
Ingredienser
1 porsjon
36 skive loff
smør
krepsehalesalat
snøfrisk naturell
røkt laks eller ørret
frisk dill
majones
kokt egg
ruccula salat
creme fraiche eller rømme
avokado
pillede reker
sort eller rød kaviar/rogn
Fremgangsmåte:
Lag 1: 9 loffskiver, smør og krepsehalesalat
Lag 2: 9 loffskiver, snøfrisk naturell, røkt laks eller ørret og dill
Lag 3: 9 loffskiver, majones, kokt egg, ruccula salat, dill og litt salt
Lag 4: 9 loffskiver, cremé fraiche eller rømme, avokado (legges rundt kanten), pillede reker, sort eller rød kaviar/rogn
Sandwichkaken er satt sammen av 36 loffskiver uten skorpe (som tilsvarer cirka tre formloff).
Legg skivene tett ved siden av hverandre og smør på pålegget før du legger på neste lag.
Pynt sandwich kaken med litt rømme, kaviar, avokado, dill, ruccula eller det som er igjen fra de underste lagene. Bruk fantasien!
Sandwichkaken kan lages i en kakeform med lokk slik at den lett kan transporteres. Eller den kan deles opp i serveringsklare porsjoner og has i mindre bokser. Så kan den spises rett fra boksen eller serveres på fat når man kommer frem til piknikstedet.
Sandwichkaken kan også lages med grovbrød. Sjømaten kan erstattes med for eksempel roastbiff, skinke, kylling eller andre kjøttpålegg