Fotograf:
Norges sjømatråd
Smørbrød med pestomarinerte reker inneholder
194 Kalorier,
17 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Smørbrød med pestomarinerte reker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smørbrød med pestomarinerte reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4580 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Smørbrød med pestomarinerte reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 194.25 | 256.08 | Kcal |
Protein | 12.79 | 16.86 | gram |
Karbohydrat | 16.60 | 21.88 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 1.96 | gram |
Fett | 8.19 | 10.80 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 1.87 | gram |
Salt | 1.53 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.02 | Kr 19.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 527 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag pestosausen.
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn saus.
Legg rekene i sausen og la de marinere 2-3 timer før de anrettes på et stykke brød.
Tips
De marinerte rekene kan også brukes i en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2763)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift